awelio webhotell

Trenger du IT-support og/eller IT-drift?

Awelio tilbyr rask hjelp med din WordPress nettside, men også andre CMS-løsninger som Joomla, Drupal, Magento, Squarespace, Textpattern, TYPO3 & PrestaShop. La oss ta hånd om IT-drift av din nettside og være din foretrukne samarbeidspartner innenfor IT-support.

  • Har du ikke tid eller kunnskap til å oppdatere og vedlikeholde nettsiden din selv?
  • Og når oppdaterte du innholdet, utvidelser eller designet sist?
  • Er siden sikret mot sårbarheter og virus?

Med Awelio sparer du både tid og penger fordi du heller kan bruke tiden din på det du kan best.

Awelio tilbyr rask og profesjonell hjelp, drift og oppdatering av din WordPress nettside. Ta kontakt i dag for et tilbud.

Hva er inkludert?

Hvorfor velge oss?

Månedlige oppdateringer av plugins og WordPress theme
Månedlig backup
Feilsøking og utbedring av WordPress problemer
Oppdatering og publisering av innhold
Tiltak mot sårbarheter og virus
Tofaktor-autentisering (2FA)

Ekstra tjenester

Hosting / webhotell hos vår foretrukne partner
Søkemotoroptimalisering (SEO)
Årlig domenelisens gjennom vår foretrukne partner
Utviklingshjelp / programmering
E-post oppsett / migrering

Nettsiden vil være oppdatert på innhold og design

Ikke skrem bort potensielle kunder med en nettside som er utdatert på innhold og design. Før du vet ordet av det så er siste oppdaterte innhold fra flere år tilbake. Potensielle kunder kan i verste fall tro at bedriften din er ute av drift grunnet utdatert innhold som f.eks. utdatert årstall i footer. La heller Awelio gjøre denne jobben for deg så kan heller du bruke tiden din på det du kan best.

Nettsiden vil være beskyttet

Ikke skrem bort potensielle kunder med en nettside som er utdatert på innhold og design. Før du vet ordet av det så er siste oppdaterte innhold fra flere år tilbake. Potensielle kunder kan i verste fall tro at bedriften din er ute av drift grunnet manglende oppdateringer og utdatert innhold. La heller Awelio gjøre denne jobben for deg så kan heller du bruke tiden din på det du kan best.

Nettsiden vil teknisk oppdatert

En WordPress nettside er som oftest satt sammen av WordPress-filer, et tema og ulike utvidelser (plugins) fra forskjellige tredjeparter. For at WordPress-filene og utvidelsene til enhver tid skal fungere optimalt, sikre nettsiden mot sårbarheter og virus, oppdaterer tredjepartene disse relativt ofte. Det betyr igjen at din WordPress-nettside og utvidelser også må oppdateres. Dette gjøres ikke alltid automatisk og krever at en helst må gjøre dette manuelt for å forhindre nedetid og problemer. Som en del av driftsavtalen gjør vi denne jobben for deg. En oppdatert nettside gir deg en raskere nettside som er positivt for SEO og potensialet for økt trafikk, en trygg nettside og en legitim nettside.

Kontakt oss i dag ved å sende en forespørsel gjennom vårt kontaktskjema:

    Din samtykke til at informasjon lagres i vår e-post database*